ANA SAYFA > İZMİR > Çiğli’de ilk başvurulara ödemeler hemen yapıldı

Çiğli’de ilk başvurulara ödemeler hemen yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğli’de ilk başvurulara ödemeler hemen yapıldı

Çiğli Belediyesi tarafından, pandemi şartlarından dolayı ekonomik sıkıntı yaşadığı tespit edilen Çiğli'deki kahvehane, kıraathane, internet kafe ve Play Station salonu esnaflarından destek başvurusunda bulunanlara bin TL nakdi destek ödemeleri hemen yapıldı. Esnaftan destek talebi geldikçe ödemeler devam edecek.

Covid-19 salgınından ve salgına bağlı olarak oluşan ekonomik krizden etkilenen esnaflara ve emekçilere destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Çiğli Belediyesi, son olarak uzun süredir kepenk indirmiş olan kahvehane, kıraathane, internet kafe ve Play Station salonu esnaflarına bin TL nakdi destek yardımında bulundu. Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile tespit edilen ihtiyaç sahibi esnafların hesaplarına ödemeler çok kısa sürede gerçekleştirildi. 

Başkan Gümrükçü: "Sağlıkla harcasınlar" 
Esnafların yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, "Salgının ekonomik boyutu en çok esnaf ve emekçilerimizi etkiledi. Çiğli Belediyesi olarak, pandemi sürecinin başından itibaren ilçemizde hizmet sunan esnaflarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Daha önce hijyen kiti, gıda kolisi ve fiziki yardım uygulamalarında bulunmuştuk. Son olarak da çok uzun süredir iş yerleri kapalı olan kahvehane, kıraathane, internet kafe ve Play Station salonu esnafımıza bin TL nakdi destekte bulunduk. Başvuruda bulunan esnaflarımıza imkanlarımız doğrultusunda destek olmaya ve Çiğli olarak bu süreci en iyi şekilde atlatmaya çalışacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ​Dünya turizmi Digital İzmir’de buluşuyor
Sonraki Haber BAYSEM'de yüz yüze eğitim başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?