ANA SAYFA > İZMİR > CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer mi?

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer mi?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer mi?

Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş, CHP'nin İzmir adayının Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer olduğunu iddia etti.

Gazete Duvar'ın bildirdiğine göre Barış Yarkadaş, Halk TV'de yayınlanan "Şimdiki Zamanda Siyaset" programına katıldı. Gürkan Hacır'ın "İzmir ne olur?" sorusu üzerine Yarkadaş, "İzmir tamam. İzmir belediye başkan adayı, Özgür Özel ve Veli Ağbaba ile yemekte" dedi.

Yarkadaş, şöyle konuştu: "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı, dün gece yaklaşık 2 saatlik bir toplantı yaptı. İstanbul ve İzmir adayları ilk kez konuşuldu. İstanbul ve İzmir'de CHP'nin yönettiği belediyelerin adayları açıklanması 24-25-26 Ocak'ta yapılacak Parti Meclisi toplantısına bırakıldı. Ama çarşamba günü CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının açıklanması yönünde bir karara varıldı. Bu aday da Sayın Genel Başkan'ın 2014'ten beri kafasında olan, aslında 2014'te aday göstermek istediği ancak Aziz Kocaoğlu'nun FETÖ'cülerin kumpası dolayısıyla 370 yıllık bir hapis cezasıyla karşı karşıya kalması sonucu yeniden aday gösterildiği için Seferihisar'da görevine devam eden Tunç Soyer".

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Nağmelerden Enstrümanlar Konseri ilgi gördü
Sonraki Haber Zeybekci Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?