ANA SAYFA > İZMİR > ÇEŞME MARİNA'YA ÜSTÜN TASARIM ÖDÜLÜ

ÇEŞME MARİNA'YA ÜSTÜN TASARIM ÖDÜLÜ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ÇEŞME MARİNA'YA ÜSTÜN TASARIM ÖDÜLÜ

Türk Turizmi'nin gözbebeği Çeşme'ye değer katan Çeşme Mari'na üstün tasarım ödülüne layık görüldü.

Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birliği'ne (PIANC) bağlı Rekreasyonal Denizcilik Komisyonu tarafından 2014 PIANC Marina Üstün Tasarım JackNichol Ödülü'nü aldı.

IC İçtaş İnşaat tarafından inşa edilen ve Doğu Akdeniz'in en önemli yat limanlarından birisi olan Çeşme Marina aldığı ödüllere bir yenisini ekledi ve Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birliği'ne (PIANC) bağlı Rekreasyonal Denizcilik Komisyonutarafından oybirliğiyle fonksiyonel, estetik ve çevresel değerlendirme kriterleri bakımından en iyi marina seçildi.

BİR 'İLKİ' TÜRKİYE'YE TAŞIDI

IC Holding Yönetim Kurulu Üyesi Salih Çeçen'e 2014 PIANC Marina Üstün Tasarım JackNichol Ödülü;Swiss Otel'deICOMIA Dünya Marinalar Konferansıkapsamındadüzenlenen özel bir törenle takdim edildi. Ödülü Moffatt ve Nichol (UK) Kıdemli Başkan Yardımcısı Robert Nathan tarafından alan Çeçen, "Çeşme Marina olarak Dünya Denizyolu Taşımacılığı Altyapısı Birliği'nden ödül alan ilk Türk marina olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu ödülün Türk marinacılık sektörü için önemli bir adım olacağını düşünüyor ve bu ödüle layık gören herkese teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

DÜNYANIN EN İYİLERİNİ GERİDE BIRAKTI

Daha önce "En İyi Mimarlık Projesi", "En İyi Marina", "En İyi Turizm Yatırımı" gibi ödülleri kazanan Çeşme Marina, PIANC ödülünü alırken çok önemli ve ödüllü JachthavenBruinisse (Hollanda), Marstrand (İsveç)Porto Montenegro (Karadağ) marinalarını geride bıraktı.

Marinaların planlanma ve tasarım, çevreyle uyum, fonksiyon ve estetik özellikleriyle değerlendirildiği PIANC Marina Üstün Tasarım ödülü kapsamında Çeşme Marina, sunduğu hizmetler ve yönetimdeki detaylara verdiği önemle rakipleri arasında ön plana çıktı. Denizde 400, karada ise 100 tekne kapasitesine sahip olan ve uzunluğu 6 metreden 60 metreye uzanan süper yatlara kadar hizmet verebilen Çeşme Marina fonksiyonellik, estetik ve çevresel sürdürülebilirlik kriterleri açısından en iyi tesis seçildi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AKPINAR: "SORUNLARI TEK TEK ÇÖZECEĞİZ"
Sonraki Haber KOCAOĞLU YENİ FUAR ALANI İNŞAATINI DENETLEDİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?