ANA SAYFA > İZMİR > Çeşme Belediyesi’nden ekmek dayanışması

Çeşme Belediyesi’nden ekmek dayanışması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çeşme Belediyesi’nden ekmek dayanışması

Koronavirüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığınca alınan sokağa çıkma yasağı kararının ardından vatandaşların ihtiyacı olan ekmeğin temini için Çeşme Belediyesi, mobil halk ekmek araçları ile ekmek dağıtımına başladı. Çeşme Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Çeşme sokakları tek tek dolaşılıp, ekmek ihtiyacı olan hanelere ücreti karşılığında dağıtım yapılıyor.

Sokağa çıkma yasağının başlamasıyla birlikte evlerine kapanan Çeşmeliler’in süreci en iyi şekilde atlatabilmeleri için belediye ekiplerini göreve çağıran Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, sokağa çıkma yasağının ilk gününde zabıta ekipleri ile birlikte fırınları denetleyerek gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi. 
 
Sokağa çıkma yasağı boyunca çalışmaların devam edeceğini, hanelerin ihtiyacı olan ekmeğin temini noktasında sürekli çalışacaklarını belirten Başkan Oran, “Yasak boyunca vatandaşlarımızın en ufak bir sorun yaşamaması, temel ihtiyaçlarından birisi olan ekmeğin temini için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor, sokak sokak gezip sokağa çıkamayan, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ücreti karşılığında ekmek ulaştırıyoruz. Çeşmeli vatandaşlarımız endişe etmesin, biz onlar için sokaktayız. Dayanışma ile bugünleri aşacağız, gücümüz birlikteliğimizdir” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber GAZİDEK’te uzaktan eğitim dönemi
Sonraki Haber Pazarlar Pazartesiye kaldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?