ANA SAYFA > İZMİR > Büyükşehir'den Örnekköy'e yeni gasilhane

Büyükşehir'den Örnekköy'e yeni gasilhane

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükşehir'den Örnekköy'e yeni gasilhane

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gömü işlemlerinin daha rahat yapılabilmesi için Örnekköy Mezarlığı’nda yeni gasilhane açtı.

Karşıyaka, Bayraklı, Bornova bölgesinin ihtiyacını karşılayacak yeni gasilhanede iki adet yıkama bölümü (gasilhane), 15 kişilik morg bulunuyor. Gasilhanenin önünde ise cenaze yakınlarının oturabileceği dinlenme alanı oluşturuldu.

Yeni gasilhanenin İzmir’in kuzey bölgesinin ihtiyacını karşılayacağını söyleyen Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Daha önce Soğukkuyu Mezarlığı’nda yapılan bu işlemleri, daha modern ve daha büyük bir alanda gerçekleştiriyoruz. Soğukkuyu Mezarlığı yol üstü olduğu için vatandaşlarımızın aracıyla gelişi de sıkıntılı oluyordu. Burada hem park sıkıntımız yok hem de 10 araçlık cenaze aracı için yerimiz mevcut. Acılı günlerinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için yeni gasilhanenin hizmete alınması çok faydalı oldu” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ZZTK, Expo 2016 Antalya'da tanıtım atağında
Sonraki Haber Srebrinca’nın soykırım acısı Bornova’da dile geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?