ANA SAYFA > İZMİR > Buca’da yaralar birlikte sarılıyor

Buca’da yaralar birlikte sarılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca’da yaralar birlikte sarılıyor

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme Mahallesi’nde buzdolabından çıkan yangın nedeniyle yanan evin sahiplerini ziyaret etti. Ev sahibi Parmanbek Ailesi’ne destek olacaklarını belirten Başkan Kılıç, evin onarılması için talimat verdi.

Halkçı belediyecilik anlayışıyla Bucalı hemşehrilerin sorunlarına çözüm bulmaya çalışan Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, iyi günde de kötü günde de vatandaşların yanında yer alıyor. 

Buca Kuruçeşme Mahallesi 202 sokaktaki müstakil evde 3 gün önce buzdolabından çıkan yangın kısa sürede evi etkisi altına almıştı. Yangında can kaybı yaşanmazken, Parmanbek Ailesi’ne ait ev büyük ölçüde zarar görmüştü.
Olayın ardından aileye geçmiş olsun ziyaretine giden Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, evi yenilemeye imkânı olmayan ailenin yaralarını sarmak için harekete geçti. Başkan Kılıç,  evin çatı, kapı, pencere, zemin gibi ihtiyaçlarının belediyenin kendi imkânlarınca onarılması için talimat verdi. Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından evin onarımı yapılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dikili’de Demokrasi ve Emek Festivali başlıyor
Sonraki Haber Bornova Belediyesi’nden 30 Ağustos’a özel

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?