ANA SAYFA > İZMİR > Buca Belediye Başkan Adayı Bekiroğlu çocuklara oyuncak dağıttı

Buca Belediye Başkan Adayı Bekiroğlu çocuklara oyuncak dağıttı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca Belediye Başkan Adayı Bekiroğlu çocuklara oyuncak dağıttı

DSP Buca Belediye Başkan Adayı İsmail Bekiroğlu, çocukların istediğini yerine getirerek, oyuncak dağıttı.

Demokratik Sol Parti Buca Belediye Başkan adayı İsmail Bekiroğlu, alan çalışmaları sırasında kendisinden oyuncak isteyen çocukların talebini  geri çevirmedi ve onlara oyuncak dağıttı. Bekiroğlu’nun Buca Mustafa Kemal  Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet ettiği sırada yanına gelen bir grup çocuk, başkan adayına “Oyuncak var mı, bize oyuncak verirmisin?” dediler. Çocukların bu istediği üzerine, “Şimdi yanımızda oyuncak yok, ancak yarın size oyuncak getireceğim” dedi.
DSP Başkan adayı İsmail Bekiroğlu, kendisine gelen bu ilginç talebin üzerine gerekli çalışmaları yaparak, ertesi gün yanında meclis üyesi adaylarla birlikte Mustafa Kemal Mahallesi’ni bir kez daha ziyaret ederek, mahalledeki çocuklara söz verdiği oyuncakları dağıttı. Başkan adayı Bekiroğlu’nun mahalleye gelmesiyle bir anda çevresini saran çocuklar oyuncakları kapmak için birbirleriyle yarıştı. 

DSP adayı İsmail Bekiroğlu, seçim çalışmaları sırasında kendisine gelen en ilginç talebin bu olduğunu ifade ederken, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların mutluluğu dünyaya bedel” dedi. Başkan adayı Bekiroğlu, oyuncak dağıtımı sırasında oyuncak alamadığı için ağlayan bir çocuğu da teselli etti.

İsmail Bekiroğlu’nun mahalleye gelmesi nedeniyle çok mutlu olduklarını söyleyen vatandaşlar, “Bugüne kadar sizden başka kimse bizi hatırlayıp buraya gelmedi. Burası sahipsiz kaldı. Mahallemizde sağlık ocağı yok. Çocuklarımızın oynayacağı bir alan yok” diyerek sitem ettiler.

DSP adayı, seçimden sonra göreve geldikleri taktirde bölgeye  gerekirse sağlık ocağını kendilerinin yapacağını ve Sağlık Bakanlığı’ndan personel talep edeceklerini söyledi.  DSP adayı Bekiroğlu, vatandaşlara Mustafa Kemal Mahallesi’ni Buca’nın en güzel mahallesi yapacağı sözünü verdi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İduğ’dan gençlere Kariyer Merkezi projesi
Sonraki Haber Körfez yeniden doğacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?