ANA SAYFA > İZMİR > Bornova'da Atatürk ve Sanat Sergisi

Bornova'da Atatürk ve Sanat Sergisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova'da Atatürk ve Sanat Sergisi

Bornova Belediyesi, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81. yılında çok özel bir sergiye ev sahipliği yapmaya başladı. 7 sanatçının 30 eserinden oluşan Atatürk ve Sanat konulu Geleneksel El Sanatları Sergisi, Büyük Park içindeki Bornova Belediyesi Kültür Merkezi'nde açıldı.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Büyük Önderimiz Atatürk'ün çini ve yağlı boya tasvirlerinin yer aldığı serginin mutlaka görülmesi gerektiğini belirterek, "Eserleri ile sergiye katkı koyan sanatçılara teşekkür ediyorum. Ellerine, yüreklerine sağlık" dedi.
 
Nakkaş Atölyesi sanatçıları; Özlem Tezcan, Gülnur Çavuş, Nergis Dürüsel, Hülya Yasemin, Ayşe Kayalı, Kaniye Durgut ve Emirhan Deniz'in eserlerinden oluşan Sergi, 11 Kasım'a kadar gezilebilecek

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Usta gazeteci Karar’ın objektifinden Anıtkabir sergisi
Sonraki Haber Başkan Tugay, futbolcularla Kaf Kaf çekti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?