ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı'da piknikçilere farkındalık etkinliği

Bayraklı'da piknikçilere farkındalık etkinliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı'da piknikçilere farkındalık etkinliği

Bayraklı Turgut Özal Rekreasyon alanında kuru yemiş kabuklarının ve çöplerin yere atılmasını önlemek ve çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla vatandaşlara kese kağıdı dağıtıldı.

Etkinliğe İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Çiğdem Aşıcı, Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Seyfi Küçük, Büyükşehir ve Bayraklı Belediyesi zabıta ekipleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personeli katıldı. Bayraklı sahilinde vakit geçiren ve piknik yapan vatandaşlara kuru yemiş kabukları için kese kağıdı dağıtarak, çevre temizliğinin sağlanması ve korunması konusunda farkındalık ve duyarlılık çalışması yapan yetkililer, vatandaşlardan da olumlu geri dönüşler aldı. Etkinlikte çevrenin temiz tutulması konusunda duyarlılık çağrısı yapılırken, özellikle semaver ve mangal yakan vatandaşlara da kendilerine ayrılan alanda piknik yapmaları uyarısında bulunuldu.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi’nden 30 Ağustos’a özel
Sonraki Haber İzmir’in stratejik önemi İş Günleri’nde konuşulacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?