ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Tunç Soyer'den Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek

Başkan Tunç Soyer'den Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tunç Soyer'den Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek

Koronavirüs salgını nedeniyle kan stokları azalan Türk Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de destek verdi.

Soyer, İzmirlileri ve belediye çalışanlarını kan bağışına çağırdı. Koronavirüs salgınıyla beraber kan stoklarındaki azalma üzerine kan bağışı çağrısı yapan Türk Kızılay’ına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de destek verdi. Kızılay yetkililerinin koronavirüsün kan bağışıyla bulaşmadığına dair açıklamasını hatırlatan Başkan Soyer, İzmirlilere kan bağışı yapmaları için çağrıda bulunurken belediye personelinin de bağışçı olması için gerekli çalışmanın yapılması talimatını verdi. Bugünlerde toplumsal dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu belirten Soyer, kan bağışçılarını Kızılay'ın kan bağışı noktalarına davet etti.

Kan bağışı noktalarına gidebilirler
Türk Kızılayı, koronavirüs salgını nedeniyle endişe duyan yurttaşların kan bağışından kaçınması nedeniyle stokların düştüğünü belirtip, bağış çağrısı yapmıştı. Yetkililer ayrıca kan bağışçılarına herhangi bir viral enfeksiyonun bulaşmaması için her türlü önlemi aldıklarını açıklamıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'dan koronavirüs mücadelesi için örnek çağrı
Sonraki Haber İzmir’de otobüs sayısı azaltılmıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?