ANA SAYFA > İZMİR > Başkan İduğ’dan Türkiye Meclis Üyeleri Birliği’ne Bornova daveti

Başkan İduğ’dan Türkiye Meclis Üyeleri Birliği’ne Bornova daveti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan İduğ’dan Türkiye Meclis Üyeleri Birliği’ne Bornova daveti

Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Yalçın Kocabıyık, Birlik Genel Sekreteri Uğur Yelekli ve yönetim kurulu üyeleri Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti. Konak Belediyesi eski Başkanı Ahmet Sarışın’ın da da katıldığı ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan İduğ, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği’nin merkezini Bornova’ya taşımaya davet etti.

İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar’a Bornova’ya şube açmalarını, Mehmet Ali Susam’a da Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı’nın merkezini Bornova’ya taşımasını teklif ettiğini ve kabul edildiğini hatırlatan Başkan İduğ, “Üç konuda da süreç devam ediyor. Sizi de Bornova’da görmeyi çok isterim. Uygun gördüğünüz bir noktayı hep beraber belirleyelim, sizi Bornova’ya taşıyalım. Bu kadar değerli bir birikimin Bornova’da olması bizim için büyük bir onur olur. Sizin tecrübe ve birikiminiz bize hız kazandıracaktır” diye konuştu.

Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Yalçın Kocabıyık da, “Teklifinizle bizi ihya ettiniz” diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Ben sizin başarılı olacağınıza inanıyorum” diyen Kocabıyık, “Çünkü geldiğiniz yeri biliyoruz. Yaptığınız işleri biliyoruz. Vizyonunuzu, bakış açınızı biliyoruz. Bornova’ya çok önemli katkılarda bulunacağınıza şüphemiz yok. Bizler sizin yanınızdayız. Her zaman da yanınızda olacağız. Başarılı olmanız için bizler de katalizör oluruz” dedi.

1989-1999 yılları arasında Konak Belediye Başkanlığı görevini Ahmet Sarışın da Bornova’yı büyütme, iş olanaklarını büyütme konusunda Başkan İduğ’un başarılı olacağına yürekten inandığını belirtti.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemir’de kadın emeği sergisi
Sonraki Haber Karşıyaka Tramvayı 16 milyon yolcu taşıdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?