ANA SAYFA > İZMİR > Atletico Madrid yarın İzmir'de

Atletico Madrid yarın İzmir'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atletico Madrid yarın İzmir'de

La Liga şampiyonu Atletico Madrid, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine yardım için organize edilen Galatasaray ile oynanacak dostluk maçı dolayısıyla yarın İzmir'e gelecek.

Milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, 6 Ağustos'ta Galatasaray ile oynayacağı dostluk maçı öncesinde tam kadro antrenmana çıktı.  Madrid'in Majadahonda ilçesindeki tesislerde yapılan antrenmana yeni transferler Mandzukic, Griezmann, Siqueria, kaleci Oblak ve Ansaldi de katıldı.

Fizik kondisyon ağırlıklı geçen antrenman sonrasında basın toplantısı düzenleyen futbolcu Guilherme Madalena Siqueira, La Liga'nın Avrupa'nın en zorlu ligi olduğunun bilincinde olduklarını belirterek, "Lig şampiyonu olma düşü bu sezon da sürecek" ifadesini kullandı.

Benfica'dan Filipe Luis'in boşluğunu doldurması için alınan Brezilyalı defans oyuncusu, Atletico'dan ayrılan önemli futbolcular ve gelen futbolcularla yeni bir takım oluşturulmaya çalışıldığını ve her geçen gün daha güçlendiklerini dile getirerek, "Atletico'nun 3 yıldır Simeone ile başlattığı maç maç düşünme felsefesini devam ettireceğiz. Çok zor olduğunu biliyoruz ama ligin ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nin en üst sıralarında kalmaya çalışacağız" diye konuştu.

Galatasaray ile Atletico Madrid, 6 Ağustos 2014 Çarşamba günü saat 21.00'de LFP World Challenge kapsamındaki hazırlık maçında İzmir Atatürk Stadyumu'nda karşılaşacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar KSK'li Egemen Güven Türkiye'nin gururu oldu
Sonraki Haber Turizmin oskarları sahiplerini buldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?