ANA SAYFA > İZMİR > AK Parti İzmir İl Kadın Kolları seçim startını verdi

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları seçim startını verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları seçim startını verdi

Genel seçimler öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Kadın Kolları tarafından, kadın meclis üyelerine verilen kahvaltıda bir araya geldi.

Seçim öncesi moral, motivasyon ve istişarede bulunan teşkilat mensupları zafer parolasıyla yola çıktı. Kahvaltıya AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, Kadın Kolları Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tülay Balcı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve SKM Başkanı Bilal Doğan katıldı. 

Seçim çalışmalarında ve parti içerisinde kadınların önemine dikkat çeken Bilal Doğan, “Geçmiş seçimlerde olduğu gibi 1 Kasım’da yapılacak Genel Seçim çalışmalarında da en büyük yük kadın ve gençlerimizde olacaktır. Kadın meclis üyelerimiz bizim belediyelerdeki yüz aklarımız. Meclis üyesi olarak seçildikleri ilçelerinde her zaman başarılı çalışmalara imza atarak vatandaşın dertlerine derman olmaktadırlar. Kadınlarımız her zaman özveri içerisinde canla başla mücadele ederek davamız için çalışılmaktadırlar. Biz kadın kollarımız tarafından düzenlenen bu anlamlı kahvaltıda partimizin kadın meclis üyelerinin davamızı ne kadar çok benimsediklerini bir kez daha görmüş olduk. 1 Kasım’da yapılacak Genel Seçimler öncesi partimiz adına yapacağımız çalışmalarımızda kıymetli kadınlarımızın özveri ile çalışacaklarına canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.

Daha çok çalışmak için azimliyiz

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin ise düzenlemiş oldukları kahvaltıya katılan tüm kadın meclis üyelerine teşekkür ederek, “AK Parti İzmir İl Kadın Kolları olarak 1 Kasım’da yapılacak Genel Seçimlerine tam kadro hazırız. Partimizin tüm kademeleriyle uyum içerisinde çalışarak 1 Kasım’da sandıktan zaferle çıkacağımıza inanıyoruz. İlk buluşmamızı partimizin her ilçedeki meclis üyeleriyle gerçekleştirdik. Meclis üyelerimizin bölgelerinde yapmış oldukları analizler, bizlerin seçim sürecindeki yol göstericileri olacak. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları olarak 1 Kasım Genel Seçim çalışmalarında döneminde kadın kolları olarak her zaman sahada olduk  gün geldi evimizin yolunu unuttuk. 1 Kasım içinde morallerimiz yüksek daha çok çalışmak için azimliyiz” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme'de kurtuluş coşkusu 2 gün sürdü
Sonraki Haber Karşıyaka'da iki gün elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?