ANA SAYFA > İZMİR > AK Parti Foça İlçe Başkanlığı 5.Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Foça İlçe Başkanlığı 5.Olağan Kongresi yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti Foça İlçe Başkanlığı 5.Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Foça İlçe Başkanlığı 5.Olağan Kongresi, Foça Belediye Plaj tesislerinde gerçekleşti gerçekleşti. Kongreye İzmir İl başkanı Bülent Delican, İl Başkan Yardımcısı Rahmi Taştan, Konak İlçe başkanı Temel Yıldırım, Menemen İlçe başkanı Mithat Çetin, Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Bekir Pakdemirli, AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri çok sayıda üye ve delegeler katıldı.

Kongre Divan seçimi ,yoklama yapılması ardından saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mesajı okundu. Tek liste ile yapılan seçimde  delegeler tek aday için oy kullandı. Foça’da mevcut başkan Avukat Kadir Özgirgin  tekrar Foça  ilçe başkanı seçildi.

Açılış konuşması yapan Ak parti İlçe başkanı Kadir Özgirgin “ AK Parti her konuda olduğu gibi, kongrelerine de yeni bir ruh ve yeni bir anlam yüklemiştir. Ak Partiyi diğer partilerden farklı kılan en büyük özellik aşkını, şevkini, kararlılığını ve azmini yitirmeyen sürekli ve dinamik teşkilat mensuplarına sahip olmasıdır.

Yaptığımız ve yapacağımız bu kongreler 14 Haziran 2015’te yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti’yi büyük bir çoğunlukla iktidara taşıyacak kadroları oluşturup; ülkemizi dünyanın en gelişmiş 10 (on) ülkesi arasına taşıyacak 2023 hedeflerine koşan Türkiye’yi ifade etmektedir. “ dedi.

İl başkanı Bülent Delican yaptığı konuşmada 2015 yılını hedef olarak gösterdi.

“ AK Parti kadrolarının İzmir’e hak ettiği hizmete kavuşturacağını vurgulayan Delican, “İzmir’de teşkilat mensupları olarak her eve gidip, kapıları çalacağız. Her eve gidip AK Partili olmanın erdemlerini anlatacağız. Ellerini sıkacağız. Biz onlara sadece AK Parti’nin güzel ahlakını ve kardeşliğini anlatalım. AK Parti’nin bu güzel ülkede neler yaptığını anlatalım o bize yetecektir. Bizim herkese ulaşmamız için bizim İzmirliyle kaynaşabilmemiz için çalışmaya ihtiyacımız var” dedi.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı kongrede 235 delege oy kullandı . başkan Avukat Kadir Özgirgin tekrar Foça  ilçe başkanı seçildi.

Foça Ak Parti Yönetimi şu isimlerden oluştu. Foça İlçe başkan Avukat Kadir Özgirgin

Yönetim kurulu asil üyeleri;

Hüseyin Dolmacı, Hasan Çakır, Fuat Karakuyu , İrfan Çalışkan, Sinem Atan, Şenol Özkoç, Nusret Öztopraktan, Fatih Sarı, Emel Basdur, Recep Ündewn, Bünyamin Güler, Havva Küçükağtaş, Gürkan Alkan, BNevzat Çağlın, Hilmi Erer, Recep Diker, Paşali Feyz, Faruk Görmez , Eylem Koldaş

Asil İl Delegeleri ; Kadir Özgirgin ,Fatna Tilki, Murat Yıldız,Hüseyin Dolmacı, Fuat Karakuyu , Havva Küçükağtaş, Sinem Atan’dan oluştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 5 ton hamsi dağıtıldı
Sonraki Haber Bostanlıspor Kayseri'de şeytanın bacağını kırdı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?