ANA SAYFA > İZMİR > 83.İZMİR ENTERNASYONEL FUARI İÇİN ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

83.İZMİR ENTERNASYONEL FUARI İÇİN ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
83.İZMİR ENTERNASYONEL FUARI İÇİN ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

Bu yıl 29 Ağustos-7 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan 83'üncü İzmir Enternasyonal Fuarı'nda çalışmalara hız verildi.

Fuar çalışmaları kapsamında geniş katılımlı danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi. İzfaş Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs'ün ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, bu yıl ki İzmir Enternasyonal Fuarı'na yönelik genel görüş ve öneriler alındı.

İzfaş'ta düzenlenen toplantıya; BASİFED - Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve İZSİAD - İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Sekreteri Cengiz Yavaş, EBSO - Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis üyesi Burak Sertbaş, İESOB - İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Hulusi Demir, EGİKAD - Ege İşkadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, TMMOB - Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği İzmir Koordinatörü Melih Yalçın, ESİDEF - Ege Ve Batı Akdeniz Sanayici Ve İşadamları Federasyonu Genel Sekreteri Murat Sakartepe, EGİAD - Ege Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Öztop, TÜGİAD - Türkiye Genç İşadamları Derneği Ege Şubesi Koordinatörü Bahar Kocaman, Yönetim Kurulu Üyesi Nafiz Uybat, İzka - İzmir Kalkınma Ajansı Kurumsal İletişim Sorumlusu Nazlı Kayı ve İzfaş çalışanları katıldı.

 Açılış konuşmasını yapan İzfaş Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, İEF çalışmalarına katkı koymak ve destek vermek için, zaman ayırıp danışma kurulu toplantısına katılanlara teşekkür etti. İzfaş olarak, İzmir ve Ege ekonomisinin İzmir Fuarı'ndan en verimli şekilde yararlanmasını istediklerini ve bunun için iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldiklerini söyledi.

Bu yıl da çok özel bir İEF için yoğun çaba harcadıklarını söyleyen Örs, "İzmir Enternasyonal Fuarı; geçmişimiz, bugünümüz ve geleceğimizdir. Geçmişe sahip çıkıyor ve geleceğe, bizden sonraki kuşaklara devredebilmek için onu çok yönlü güçlendirmeye çalışıyoruz. Kısacası, kutsal bir emanet olarak gördüğümüz İEF'yi geçmişten geleceğe taşımak istiyoruz" diye konuştu. Örs "Amacımız, İzmir Fuarı'nın 83'üncü yaşını, geçmişine yaraşır bir coşkuyla kutlamak. Önceliğimiz ekonomi olmakta birlikte; İEF'yi kültür ve sanat boyutuyla da kaliteli çizgiye oturmuş bir organizasyona dönüştürmek. Bu yıl Kültürpark'ın hemen her noktasına yayılmış sergi, gösteri, konser, tiyatro, sinema ve söyleşiler fuarımıza ayrı renkler katacak" dedi.

Örs, İEF'nin kültür ve sanat boyutunun yanı sıra ticari ve ekonomi yanına da dikkat çekti. Fuar sayesinde her yıl 60'dan fazla ülkeyi İzmir'de konuk ettiklerini dile getiren Örs; fuar süresince pek çok ülkeden çok sayıda sanayici ve iş adamını da yüz yüze getirerek birlikte iş yapmalarına olanak sağlandığını söyledi.

Partner'in "Mauritus" ve temanın "Lojistik" olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı, 29 Ağustos - 7 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZMİR'DE İLK: "MAMA DÖNÜŞÜM" KUTUSU
Sonraki Haber JUNİNHO KAF KAF'A İMZAYI ATTI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?