ANA SAYFA > İZMİR > 1 Milyonluk ambulans Çiğlililerin hizmetinde

1 Milyonluk ambulans Çiğlililerin hizmetinde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
1 Milyonluk ambulans Çiğlililerin hizmetinde

Çiğli Rotary Kulübü ile uluslararası Rotary kulüplerinin katkılarıyla Çiğli Belediyesi'ne bağışlanan bir milyon TL değerindeki tam donanımlı ambulans için teslim töreni gerçekleştirildi.

Çiğli Belediyesi ile Rotary kulüpleri yöneticileri arasında yapılan görüşmeler sonucu bağış prosedürleri 2021 yılı Ocak ayında tamamlanan 1 milyon TL değerindeki tam donanımlı ambulans için normalleşme tedbirleriyle birlikte Çiğli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde teslim töreni düzenlendi. Törene Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İzmir Büyükşehir Belediyesi 2. Başkanvekili ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Suat Çağlayan, Çiğli Rotary Kulübü Başkanı Osman Oğuz, rotary kulüplerinin başkanları, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, CHP il ve ilçe teşkilatları, muhtarlar ve vatandaşlar katılım gösterdi. Başkan Utku Gümrükçü, ambulans bağışına sağladıkları desteklerden ötürü Osman Oğuz ve Ertan Soydan'a plaket takdim etti. 

Başkan Gümrükçü: “Hizmet kalitemiz artacak”
Bir yılda yaklaşık 5 bin vatandaşa hasta nakil hizmeti sunduklarını ifade eden Başkan Gümrükçü, “Çiğli Belediyesi olarak, yıllardır tedavi veya muayene olmak için sağlık kurumlarına gitmesi gereken ancak ulaşım sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımıza tam donanımlı ambulans ve sağlık ekibimizle birlikte hasta nakil hizmeti sağlıyoruz. Mevcut ambulansımızın emekliye ayrılma zamanı gelmişti. Bu süreçte başta Çiğli Rotary Kulübü ve diğer rotary kulüpleriyle görüşmelerimiz oldu. Çiğli, Ankara ve Güney Kore'deki rotary kulüplerinin bağışlarıyla 1 milyon TL değerindeki ambulansı belediyemize bağışladılar. Ambulansın bağışıyla ilgili ekstra çaba gösteren Prof. Dr. Ülgen Zeki Ok başta olmak üzere katkı sağlayan tüm rotary kulüplerine teşekkür ediyorum. Çiğlili hemşehrilerimize kaliteli hizmet sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Osman Oğuz: “Gururluyuz"
Teslim töreninde konuşan Çiğli Rotary Kulübü Başkanı Osman Oğuz, “Kulübümüz geçmiş yıllarda Çiğli’de meslek lisesi yaptırmıştı. O döneme denk gelememiştim ancak şuan bu önemli bağışın bir parçası olmaktan dolayı mutlu ve gururluyum. Sürece katkı sağlayan rotary kulüplerimizin yöneticilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Çiğli halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nostaljik Açıkhava Sinema Günleri Bornova’da başlıyor
Sonraki Haber Mavi bayraklı Kuyucak sil baştan yenileniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?