ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Zuhal Olcay 8 yıl aradan sonra Karşıyaka'da tiyatro sahnesine dönüyor

Zuhal Olcay 8 yıl aradan sonra Karşıyaka'da tiyatro sahnesine dönüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zuhal Olcay 8 yıl aradan sonra Karşıyaka'da tiyatro sahnesine dönüyor

Ünlü sanatçı Zuhal Olcay, prömiyeri Karşıyaka’da yapılacak ‘Aşk Halleri’ oyunuyla 8 yıl aradan sonra tiyatroya dönüyor. Olcay’ın Burak Sergen’le birlikte rol aldığı oyun, 30 Kasım ve 1 Aralık’ta Karşıyaka Belediyesi Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde sahnelenecek.

Türk sanat dünyasının en önemli isimlerinden Zuhal Olcay, Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde tiyatro seyircisiyle buluşacak. Sanatçının 8 yıl ara verdiği tiyatro sahnesine dönüş yapacağı ‘Aşk Halleri’ oyunu, ilk kez 30 Kasım Perşembe günü saat 20.30’da Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde sergilenecek. İki kişilik oyunda Zuhal Olcay’a ünlü oyuncu Burak Sergen eşlik edecek.

Işıl Kasapoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği Aşk Halleri, 1 Aralık Cuma akşamı aynı sahnede ve saatte, İzmirli tiyatroseverlerle bir kez daha buluşacak. Oyunun biletleri, Karşıyaka Belediyesi Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nin gişesinden ve Biletix’ten edinilebilecek.

Tiyatroseverleri Aşk Halleri’ni izlemeye davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “İzmir aşığı değerli sanatçımız Zuhal Olcay’ı şarkılarıyla konuk olduğu kentimizde bu kez de tiyatro oyunuyla ağırlayacağız. Yıllar sonra döndüğü tiyatroda ilk gösterim için Karşıyakamızı tercih etmesi de bizim için ayrı bir mutluluk. Usta oyuncu Burak Sergen ile birlikte sahneleyecekleri bu özel oyuna tüm sanatseverleri bekliyoruz” dedi.

Hollandalı yazar Maria Goos’un sevilen oyunu “Doek!”ten uyarlanan Aşk Halleri; bir kadın-erkek, iki meslektaş, iki eski arkadaş ve iki eski sevgili üzerinden ilişkileri, geride bırakılanları, özlemi, vazgeçişi ve geri dönüşü sorguluyor. İlk kez Türkçe sahnelenecek olan oyun, Zuhal Olcay ve Burak Sergen’i de ilk defa tiyatro sahnesinde buluşturuyor.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da kaleci Erhan da TFF'ye gitti...
Sonraki Haber Karşıyaka Kent Konseyi, Engelliler Meclisleri Birliği’ni kurdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?