ANA SAYFA > SPOR > Zübeyde Hanımın Kızları 21.Yüzyıl Karşıyaka Koleji’ni ziyaret etti.

Zübeyde Hanımın Kızları 21.Yüzyıl Karşıyaka Koleji’ni ziyaret etti.

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zübeyde Hanımın Kızları 21.Yüzyıl Karşıyaka Koleji’ni ziyaret etti.

Karşıyaka Voleybol A Takımı, Karşıyakalılık bilincini aşılamak ve çocuklara voleybol sevgisi kazandırmak amacıyla 21. Yüzyıl Karşıyaka Koleji’ni ziyaret etti.

Okulun konferans salonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan ve deneyimlerini aktaran genç oyuncular, minikleri Cumartesi günü saat 16.00’da Bursaspor ile oynanacak olan önemli karşılaşmaya davet etti. 
Yeşil kırmızılılara büyük ilgi gösteren ilköğretim öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Genel Menajer Halis Oğuz Özlütürk, Karşıyaka Koleji’nin yaptığı bu davetten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Karşıyaka Spor Kulübü de tıpkı Karşıyaka Koleji gibi iyi birey yetiştirmeyi amaçlayan bir camia. Burada yer alan voleybolcularımız uzun süredir bu kulüpte oynuyorlar. Birçoğu sizin yaşınızdayken buraya gelip spor yapmaya başladılar. Altyapıdayken amaç kazanmak değil, bizim amacımız iyi bir insan yetiştirmek.” dedi.

Genç bir takım olduklarını ve oyuncuların okulla birlikte spor hayatlarını da devam ettirebildiklerini ifade eden Özlütürk, “Sizlere şu mesajı vermek istiyorum: Eğitim ile spor ve sanat birlikte yapılabilir. İstedikten sonra, çalıştıktan sonra her şeyi başarabilirsiniz.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilerle birlikte voleybol oynayan voleybolcular, okulun önünde bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da ayın konuğu Yılmaz Vural
Sonraki Haber İGC ile İŞKUR arasında işsizliğe karşı protokol kararı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?