ANA SAYFA > SPOR > Zübeyde Hanım Masterler Futbol Turnuvası başladı

Zübeyde Hanım Masterler Futbol Turnuvası başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zübeyde Hanım Masterler Futbol Turnuvası başladı

Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncü kez düzenlenen Zübeyde Hanım Masterler Futbol Turnuvası başladı.

Açılış maçında, Atakent Master ile Kaf Kaf Master takımları, Atatürk’ün Karşıyaka’ya en büyük emaneti Zübeyde Hanım anısına ter döktü. On gün sürecek olan turnuvanın finali 11 Ağustos’ta yapılacak.
 
Karşıyaka Belediyesi’nin, Atamızın Karşıyaka’ya emaneti olan Zübeyde Hanım anısına her yıl geleneksel olarak düzenlediği Zübeyde Hanım Masterler Futbol Turnuvası başladı. On gün sürecek turnuvanın ilk maçında Atakent Master ile Kaf Kaf Master takımları sahaya çıktı. Bostanlı'daki Hasan Türker Futbol Sahası'nda, her akşam yapılacak maçlarda 40 yaş ve üstü onlarca sporcu ter dökecek. Turnuvanın final karşılaşması 11 Ağustos'ta yapılacak. Müsabakalar sonunda tüm sporculara katılım belgesi verilecek.
 
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Her yaşta ve her branşta sporu destekliyor ve düzenlediğimiz etkinliklerimizle Karşıyakamızı sporun başkenti yapmak için çalışıyoruz. Masterler, bu yıl da Zübeyde Annemizin anısı için ter dökecek ve gençlere, sporun kardeşlik ve centilmenlik olduğunu gösterecek. Herkesi bu heyecanlı karşılaşmaları izlemeye bekliyorum" dedi.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova'da feci kaza: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka uzununu buldu: Josh Boone

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?