ANA SAYFA > EĞİTİM > Zübeyde Hanım İlkokulu'na İngilizce derslik

Zübeyde Hanım İlkokulu'na İngilizce derslik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zübeyde Hanım İlkokulu'na İngilizce derslik

Karşıyaka Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencileri İngilizce derslerini öğrenecekleri bir dersliğe kavuştu. İngilizce dersliğin açılışı nedeni ile okulda mini bir tören düzenlendi. Törene Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Keller Williams Gayrimenkul takım lideri Neşet Birlik ve çalışanları, Okul Müdürü Celal Demirkol, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Dersliğin açılışında Kaymakam Yücel ve Keller Williams Gayrimenkul takım lideri Neşet Birlik birer konuşma yaptı. Kaymakam Yücel yaptığı konuşmada bir lisan bir insan sözünü hatırlatarak, İngilizcenin günlük hayattaki önemine değindi. Dersliğin yapımında katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Her yıl Mayıs ayının ikinci perşembesinde sadece yaşadıkları şehre katkıda bulunmak için çalıştıklarını söyleyen Birlik, bu imkânı kendilerine verenlere teşekkür etti.

Kaymakam Yücel ve Müdür İslamoğlu tarafından İngilizce derslik kazandıran Keller Williams Gayrimenkul temsilcilerine teşekkür belgesi ve hediyeler verildi.

Kurdela kesiminden sonra öğrenciler İngilizce olarak hazırladıkları küçük bir gösteriyi sundular. Törende Keller Williams Gayrimenkul  çalışanlarının giydikleri tişörtlerinin arkasındaki “Gönüllü olun yaşadığınız yere katkıda bulunun” yazısı dikkat çekti.

Haber ve fotoğraflar Yılmaz DURMAZ /KARŞIYAKA HABER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müdürler ''Kantinlerde hijyen ve insan sağlığı'' için toplandı
Sonraki Haber İFK, genç erkek voleybolda Türkiye üçüncüsü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?