ANA SAYFA > SPOR > Zübeyde Hanım 1-4'den maçı çevirdi...

Zübeyde Hanım 1-4'den maçı çevirdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zübeyde Hanım 1-4'den maçı çevirdi...

İzmir 2. Amatör Futbol Liginde bugün oynanan grup ikinciliğini etkileyecek maçta Zübeyde Hanım Mahallesi Elitspor 4-1 geriye düştüğü maçı 5-4 kazandı.

Hasan Türker Futbol Sahasında oynanan Erdem Esentepespor Zübeyde Hanım Mahallesi Elitspor karşılaşmasında bir de penaltı kaçıran Erdem Esentepespor 4-1 öne geçmesine karşın maçı 5-4 kaybederek büyük şok yarattı, ikinciliği rakibine kaptırdı.  Bu skorla Zübeyde Hanım Mahallesi Elitspor grubun ikinciliğini 2 maç kala garantiledi. 
Şampiyonluğunu daha önce ilan eden Karşıyaka Kültürspor, Bostanlıspor'u 6-1 yenerken, Nergizspor Örnekköy maçına 7 kişi çıkınca maç oynanmadı. Maç Yeni Örnekköyspor lehine 3-0 tescil edildi.
Son Puan durumu şöyle:
Karşıyaka Kültürspor 11 maç 31 puan
Zübeyde Hanım Mahallesi Elitspor 11 maç 22 puan
Erdem Esentepespor 10 maç 14 puan
Şemiklerspor 10 maç 13 puan
Bostanlıspor 10 maç 12 puan
Yeni Örnekköyspor 10 maç 7 puan
Nergizspor 10 maç  3 puan

Maçlardan önce takımlar Hasan Türker Futbol Sahasında sağlık önlemlerinin olmaması ve özellikle de ambülansın bulunmaması nedeniyle protesto için bir dakika top dolaştırdı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay: Halkın menfaatine olan kararları cesurca alacağım
Sonraki Haber Ossi Almanya'da 2 üçüncülük aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?