ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Zeki Müren Şarkılarını seslendirdiler

Zeki Müren Şarkılarını seslendirdiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zeki Müren Şarkılarını seslendirdiler

Engin Hayri Özmeriç Ortaokulunun yılsonu etkinlikleri sonunda “Zeki Müren Şarkıları” seslendirildi.

Engin Hayri Özmeriç Ortaokulun yılsonu etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Zeki Müren Şarkıları” konseri Deniz Baykal Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Zeki Müren’in bestelerine ve söylediği şarkılara yer verilen gecede Zeki Müren’in arkadaşı Göksenin Çakmak, hem hikayeleri hem sunumu ile konsere ayrı bir renk kattı. TRT ses sanatçılarından Mehmet Şafak, Devlet Türk Müziği Korosu ses sanatçısı Gökçe Eriş, müzik öğretmenleri Gözde Beşli, Suat Lezgioğlu, Bengü Çalışkan ve konuk sanatçılar konserde yer aldı.

Okulun müzik öğretmeni Bengü Çalışkan ‘ın koordinesinde gerçekleşen konserde okul müdürü Ayça Örenel yaptığı konuşmada “Okulumuzda yıl boyunca öğrencilerimize yönelik yoğun etkinlikler düzenlendi. Bu yılın son etkinliğinde istedik ki güzel bir konser ile yılı tamamlayalım. Okulumuz öğrencileri çaldıkları enstrümanlarla göz doldurarak parçalar seslendirdiler. Okul Aile Birliğimize konser hazırlıklarını yürüttükleri için teşekkür ederim. Sivil toplum kuruluşlarıyla, destekçilerimizle, ses sanatçılarımızla, velilerimizle, idarecilerimizle, öğretmenlerimiz ile bu gece için işbirliği sağlanmıştır. Okul aile birliğimize ve konserimize katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz (www.karsiyakahaber.com)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka U13 Türkiye 4.’sü oldu
Sonraki Haber Ak Partili Boztepe: Hiç kimseye danışmadan yıkım yapıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?