ANA SAYFA > SPOR > Yusuf Şimşek'ten Mehmet'e hazır ol emri...

Yusuf Şimşek'ten Mehmet'e hazır ol emri...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yusuf Şimşek'ten Mehmet'e hazır ol emri...

Ptt 1'inci Lig'de ikinci yarı maratonuna Pazar günü Adanaspor deplasmanıyla başlayacak Karşıyaka'da cezalı Ramazan'ın yerine defansta Mehmet Yiğit görev yapacak.

 Geçen sezon takımın bankolarından olan Mehmet, bu sezon ilk yarıda yalnız 3 maçta forma giyebildi. Transfer yasağı yüzünden takviye yapamayan yeşil kırmızılı ekipte Mehmet'e, "Hazır ol" emri veren teknik direktör Yusuf Şimşek, "Performansını beğendiğim hiçbir futbolcudan formayı geri almam. Mehmet şansını iyi değerlendirecektir" dedi.

As kadrodan Ofoedu, Berkan ve Loriya'nın ayrıldığını, ancak her şeye rağmen güçlü bir takım olduklarını vurgulayan Yusuf Şimşek, şunları söyledi: "Devreye zorlu fikstürle başlıyoruz. Adanaspor, yeni teknik ekibiyle çıkış hedefliyor. Adanaspor ve Antalyaspor'la üst üste deplasmanda oynayacağız. Ardından yine şampiyonluk yarışında iddialı Elazığspor, Osmanlıspor ve Şanlıurfaspor (D) maçlarına çıkacağız. Bu sınavlarda alacağımız puanlar bizi zirve yarışında tutar. Futbolcularıma güveniyorum. Çıkışımızı sürdüreceğiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintileri sürüyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Gelişim'in 2.tur grubu belirlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?