ANA SAYFA > SPOR > Yusuf Şimşek'ten Elazığspor uyarısı

Yusuf Şimşek'ten Elazığspor uyarısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yusuf Şimşek'ten Elazığspor uyarısı

Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek, pazar günü Elazığspor'la oynayacakları ilk deplasman maçı öncesi futbolcularını dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Ligin ilk haftasında Osmanlıspor'a 4-0 yenilen Elazığspor'un yara sarmak istediğini belirten Yusuf Şimşek, "Yaşadıkları Mali ve idari sorunlar, kimseyi yanıltmasın. Süper Lig'den düşen kadrolarını koruyup üzerine takviye yaptılar. Geç toparlanmanın sıkıntısını yaşıyorlar. Ligin iddialı takımlarından biriyle karşılaşacağız. İşimizi sıkı tutmalıyız" dedi.

Ligde özellikle ilk haftalarda toplanan puanların büyük önem taşıdığının altını çizen Yusuf Şimşek, "Uyum dönemini maksimum puanla geçen takımlar çok avantajlı konuma geliyor. İç saha, dış saha ve rakip ayırmadan her maça kazanmak için çıkmalıyız" diye konuştu.

Yeşil kırmızılı takımda kamp dönemi geçirmeyen Mehmet Ayaz, antrenmanlara başladı. Cezalı Ali Say ile hazır olmayan Erdi yine forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Ofoedu ve Ahmet Arı, Elazığspor randevusuna yetişecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Stadı'nda sondaj çalışmaları başladı
Sonraki Haber CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Karaege: Kaza göz göre göre geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?