ANA SAYFA > SPOR > Yusuf Şimşek'ten Başkan Diniz'e destek

Yusuf Şimşek'ten Başkan Diniz'e destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yusuf Şimşek'ten Başkan Diniz'e destek

Ege'nin Süper Lig adayı olarak öne çıkan Karşıyaka'da Başkan Fatih Diniz'in mali sıkıntıyla ilgili isyanına Teknik Direktör Yusuf Şimşek'ten destek geldi.

"Ligdeki diğer 4 Ege ekibi de düşmemeye oynuyor. Şu an Süper Lig şansı en yüksek takım biziz. Destek verilmediğine göre demek ki İzmir'den Süper Lig'e takım çıkması istenmiyor" diyen Şimşek, "Zirve mücadelesindeki tüm rakiplerimiz yerel yönetim, siyaset ve iş dünyasından destekli. Biz katkı alamadığımız için oyuncu kaybediyoruz. Bunların üzerine bu sezon en büyük kozumuz tribün desteği de yok" şeklinde konuştu.

Karşıyaka'nın yıllar sonra yeniden Süper Lig'e yükselme şansı yakaladığının altını çizen genç teknik adam, "Yardımcılarımla birlikte 6 aydır tek kuruş para almamama rağmen severek, isteyerek çalışmaya devam ediyoruz. Bu kadroyu koruyup 3 takviye yapsak yeter. Geçen sezon devre arasında yaptığımız transferlerden Cafercan hariç hepsinden verim aldık. Bu sezon da doğru tercihler yaparız. Ancak iç huzur sağlanmadan transferi kesinlikle düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. Yeşil kırmızılılar devre arası izninin ardından cumartesi günü toplanarak antrenmanlara yeniden başlayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sertel: Bu ayıp, bu kan asla temizlenemeyecek
Sonraki Haber Dr. Rodoplu Karşıyaka'da CHP'lilerle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?