ANA SAYFA > SPOR > Yusuf Şimşek taraftarlardan büyülendi

Yusuf Şimşek taraftarlardan büyülendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yusuf Şimşek taraftarlardan büyülendi

Karşıyaka'nın Erzurum kampı sonrası Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki ilk antrenmanını ziyaret eden yeşil kırmızılı taraftarlar, Yusuf Şimşek'i büyüledi.

Sezon açılışı havasında geçen idmanda futbolseverlerin ilgisini hayranlıkla izlediğini anlatan genç teknik adam, "Ben Beşiktaş ve Fenerbahçe'de de oynadım. Ancak idmanda böyle bir coşku görmedim. Tüm takım büyük moral buldu. Yakılan yüzlerce meşaleyle yapılan görsel şov bizleri çok mutlu etti" diye konuştu.

Camiadaki birlik ve beraberlik havası devam ettiği sürece Karşıyaka'nın ligin en önemli favorilerinden biri olacağını sözlerine ekleyen Yusuf Şimşek, "Bu sevgi gösterilerine layık olacağız" diye konuştu.

Öte yandan yönetim, Yeni Bornovaspor'dan 21 yaşındaki forvet oyuncusu Umutcan Gülmez'le 1 yıllık sözleşme imzaladı. altay'la pazar günü oynanacak hazırlık maçı iptal edilirken, yeşil kırmızılı ekibin yarın Çavuşköy Sahası'nda saat 18.00'de Menemen Belediyespor'la karşılaşacağı açıklandı.

Fotoğraflar: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Faytonlar yeni güzergahında görücüye çıktı
Sonraki Haber Karşıyaka'ya üniversite kuruluyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?