ANA SAYFA > SPOR > Yusuf Şimşek: İstifa edeceğimi yönetime söyledim...

Yusuf Şimşek: İstifa edeceğimi yönetime söyledim...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yusuf Şimşek: İstifa edeceğimi yönetime söyledim...

Karşıyaka futbol takımı teknik direktörü Yusuf Şimşek, "mali sıkıntı yüzünden geçen haftalarda yönetime istifa edebileceğimi söyledim" dedi.

Şimşek, 56 bin dolar alacağı yüzünden takımdan ayrılmak istediğini belirterek antrenmanlara çıkmayan Ofoedu'ya tepki gösterdi. Yusuf Şimşek, "Para konusunda haklı olabilir ancak davranışı yanlış. Puan istikrarını yakalayan takım tam play off hattına yerleşmişken arkadaşlarını yalnız bıraktı. Devre arasına kadar 6 maç dayanıp, daha sonra ayrılabilirdi. Gideni durdurmayız" dedi. Şimşek, alacakları için TFF'ye başvuran Berkan konusundaki kararın yönetimde olduğunu söyledi. Takımda Mali anlamda büyük sıkıntı olduğunu dile getiren Yusuf Şimşek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Oyuncularımın peşinat ve maaş alacakları var. Her takım gibi sıkıntı yaşıyoruz. Ayrılmayı düşünmüyorum ama ben de geçen haftalarda yönetime bu yüzden istifa edebileceğimi söyledim. Yönetim iyi niyetle çalışıyor. Para bekledikleri yerler var. Ödemelerin 2 hafta içinde yapılmasını bekliyoruz."
2 ay önce bakıma giren ancak halen tamamlanmayan Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki saha nedeniyle Karşıyaka, Giresunspor deplasmanına yine Menemen'de hazırlanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Parti İzmir’de 5 ilçe kongresi daha tamamlandı
Sonraki Haber Kimbilir belki de yaralarımızı üflerken öğrendik ıslık çalmasını...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?