ANA SAYFA > İZMİR > Yunus Emre Kültür Merkezi ve Anaokulu’nun temeli atılıyor

Yunus Emre Kültür Merkezi ve Anaokulu’nun temeli atılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yunus Emre Kültür Merkezi ve Anaokulu’nun temeli atılıyor

Pandemi, deprem ve ekonomik krize rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayraklı Belediyesi, Yamanlar sakinlerine verdiği sözü tutuyor! Yamanlar Yunus Emre Kültür Merkezi ve Anaokulu’nun temeli, 21 Eylül Perşembe günü saat 18.00’da gerçekleştirilecek törenle atılıyor.

Bayraklı Belediyesi tarafından, Yamanlar Pazar Yeri’nin yan tarafında hayata geçirilecek olanYamanlar Yunus Emre Kültür Merkezi ve Anaokulu’nun temeli 21 Eylül Perşembe günü, saat18:00’da yapılacak törenle atılacak. Bölgenin önemli bir eksiğini kapatacak olan tesis toplam947 metrekare alan üzerine inşa edilecek. 3 katlı kültür merkezinin içinde düğün salonu ve 4derslikten oluşacak anaokulu da yer alacak. Bodrum katında ise konuklar için bir de otoparkyer alacak.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Yamanlar’da çok önemli bir eksiği gideren ancakyıllar önce yıkılan Yamanlar Düğün Salonu’nu yeniden projelendirdik. Halkımıza söz verdik vetüm zorluklara rağmen bu sözümüzü tutuyoruz. Kültür merkezi, düğün salonu veanaokulumuzun temelini 21 Eylül Perşembe günü vatandaşlarımızla birlikte atıyoruz. TümBayraklılıları bu anlamlı törene davet ediyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çömlek Festivali ödül töreniyle sona erdi
Sonraki Haber Boşanma Hukuku

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?