ANA SAYFA > İZMİR > Yüksel: Ülkenin tek umudu kaldı

Yüksel: Ülkenin tek umudu kaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yüksel: Ülkenin tek umudu kaldı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ve Yönetim Kurulu üyelerinin, İlçe Örgütlerine başlattıkları ziyaretler devam ediyor. İl Yönetimi son olarak CHP Konak İlçe Başkanlığında ilçe örgütüyle bir araya geldi. Ziyarete İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katıldı.

Gerçekleşen ziyarette İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı  CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başkan tarafından kapıda karşılanırken, Başka ziyaretten çok mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi.

BAŞAK, ÜÇ YILDA İLK ZİYARET

Üç yıldır ilçe başkanlığı yapıyorum, ilk kez Konak ilçe başkanlığımız İl Yönetimi tarafından ziyaret ediliyor. Öncelikle bize bu ziyareti gerçekleştiren İl Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza ve ziyarete katılarak bizleri mutlu eden Sayın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Konak İlçe Örgütümüz hem yönetim kuruluyla, hem komisyonlarıyla, hem üyeleriyle sürekli olarak alanlarda halkın arasında. Başlattığımız kardeşlik projeleriyle, işsiz vatandaşlarımıza iş bulma projemizle, ihtiyacı olan insanlarımıza sağlık taramaları hizmetlerimizle partimizin insana dokunan ve kimseyi ayırmadan eşit hizmet götüren anlayışını örnek bir biçimde uygulamaya devam ediyoruz. İl Başkanlığımızla koordineli bir biçimde sandık örgütlenmemizi de hızla tamamlıyoruz. Bu ziyaret bizim için çok anlamlı, İl Başkanlığımızla uyum içinde çalışmak ve partimizi iktidara taşıyacak projeleri birlikte yapmak için bu ziyaretleri çok önemsiyor ve İl Yönetimimize, Örgütüm adına teşekkür ediyorum.

KOCAOĞLU SORULARI YANITLADI

Ziyaret katılan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'da partililere seslenerek "Ben bugün sizleri dinlemeye, varsa sorularınızı cevaplamaya geldim. Örgütlü çalışmayı çok önemsiyoruz. Yerel Yönetimlerimizin yaptıkları hizmetleri halka anlatmakta, Örgütümüze büyük iş düşüyor. Sık sıkta örgüt ziyaretlerini gerçekleştiriyorum, bunu önemsiyorum" dedi. Kocaoğlu daha sonra partililerin sorularını yanıtladı. 

YÜKSEL, AKP HALKI 8 KERE KANDIRDI

Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel söz alarak bu ziyaretin amacını ve yapılacak çalışmaları anlattı. Yüksel, şunları söyledi.

Türkiye'de maalesef ki her gün bir acı yaşıyor, her gün farklı bir olayla sarsılıyoruz. Bu vesileyle son zamanlarda meydana gelen terör olaylarında kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı, tüm şehitlerimizi bir kez anıyor, Allah'tan rahmet diliyorum. Sevgili arkadaşlar maalesef, AKP iktidarı bu ülkeyi yönetemiyor. Zaten sorunları çözmek, terörü bitirmek değil, onları kullanmak istiyor. Doğu ve Güneydoğu'da yaşayan halkımızı 8 defa "Barışı Getiriyoruz" diyerek kandırdı. 7 Haziran'da da aynı yalanla oy toplamaya çalıştı ama halk "Artık yeter, senin yalanlarına kanmıyoruz" dedi. Tek başına iktidarı kaybeden AKP, bir anda ülkeyi kaosa soktu, terör belasının hortlamasına göz yumarak güzelim ülkemizi bugünkü haline getirdi.

TEK UMUT CHP VE KILIÇDAROĞLU

AKP'nin ülkeyi getirdiği kaos durumundan kurtaracak, terörü bitirerek barışı sağlayacak tek bir alternatifin olduğunu, onunda Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu belirten Yüksel, şöyle konuştu.

AKP İktidarının eline yüzüne bulaştırdığı ülke yönetiminin, tekrar Cumhuriyet değerleriyle birlikte normale döndürülmesi, kalıcı barışın sağlanması için halkın tek umudu vardır ve umudun adı CHP'dir, Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Bu umudu gerçeğe dönüştürmek, halkımızın beklentilerini karşılamak için çok ve planlı çalışmamız şart. Bu ziyaretlerimizin amacıda, yeni hedeflerimizi belirlemek ve bu hedeflere nasıl ulaşacağımıza ilçe örgütlerimizle karar vermektir. Ben katılımcı bir yönetimi benimsiyorum. Ortak akılla, birlikte bu işi başaracağız. Katkı koyacak, çalışacak, bizimle birlikte kapı kapı dolaşacak her üyemize ihtiyacımız var. Bu hedeflere giden yolda tüm örgütümüze güveniyorum.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de deniz seferleri iptal
Sonraki Haber Türk kuru meyveleri Hindistan yolcusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?