ANA SAYFA > İZMİR > Yorgancılar: Seçmen tek parti ve istikrar dedi

Yorgancılar: Seçmen tek parti ve istikrar dedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yorgancılar: Seçmen tek parti ve istikrar dedi

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, 1 Kasım seçimlerinin ardından yaptığı değerlendirmede, seçmenin tercihini tek parti ve istikrardan yana kullandığını belirterek, bundan sonraki süreçte yeni hükümetin güvenlik ve ekonomi konularını ön plana alarak ülkemizi 2023 hedeflerine taşıması beklentisini dile getirdi.

Yorgancılar, “07 Haziran 2015 Genel Seçimleri sonucunda ortaya çıkan koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlanması neticesinde halkımız; yenilenen seçim sonucunda tek parti hükümeti ve istikrardan yana tercihini yaparak iradesini ve çözümsüzlük istemediğini ortaya koymuştur. Bundan sonraki süreçte, yeni hükümetimizin toplumdaki gerginliği ortadan kaldırıp tüm kesimleri kucaklayıp, güvenlik ve ekonomi konularını ön plana alacak şekilde ülkemizi 2023 hedeflerine taşıması en büyük beklentimizdir. Kazanan ve kaybeden partilerin sonucu iyi analiz etmesi gerektiğini düşünüyor, yeni dönemin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kasım ayında sanatseverlerin ilgisini çekecek programlar
Sonraki Haber İhtiyaçlar ''Elele'' gideriliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?