ANA SAYFA > GÜNDEM > Yorgancı yandı, alevler her yeri sardı

Yorgancı yandı, alevler her yeri sardı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yorgancı yandı, alevler her yeri sardı

Karşıyaka’da faaliyet gösteren bir yorgancıda meydana gelen yangın, yürekleri ağızlara getirdi. Kısa sürede büyüyerek çevredekileri tehdit etmeye başlayan yangını itfaiye ekipleri güçlükle söndürdü.

Olay, geçtiğimiz haftasonu 1698 sokakta 23D numaralı dükkanda faaliyet gösteren küçük bir yorgan dikim atölyesinde meydana geldi. Atölye’nin kapalı olduğu saatlerde meydana gelen bir elektrik arızası sebebiyle çıkan yangın, dükkanın pamuk, elyaf, yün gibi kolayca alev alan malzemelerle dolu olması sebebiyle kısa sürede büyüyerek kontrolden çıktı. Bir anda tüm dükkanı saran alevler, içeride oluşan basınçla dükkanın camlarını da patlatarak dükkanın çevresindeki binalara doğru büyümeye başladı. Bu sırada çevredeki esnaf yangına kendi dükkanlarında bulunan yangın tüpleriyle müdahale etmeye çalışsa da büyüyen yangını söndüremediler.

Hızla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, büyük bir titizlikle yürüttükleri çalışmanın ardından yangını kontrol altına alıp ardından da söndürmeyi başardı. Korkutan yangında can kaybı yaşanmazken, işyeri kullanılamaz hale geldi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Engelliler bu kursta meslek sahibi olacak
Sonraki Haber İstihdam Fuarı’nda EGİKAD üyelerine tam kadro destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?