ANA SAYFA > EĞİTİM > Yönetimde Lider Nasıl Olunur?

Yönetimde Lider Nasıl Olunur?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yönetimde Lider Nasıl Olunur?

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’nca düzenlenen "Yönetim ve Liderlik" seminerine konuşmacı olarak katılan Rektör Danışmanı Taha Aksoy, kurumlardaki aidiyet duygusunun ön plana çıkartılması gerektiğini söyledi.

Konferans Salonunda gerçekleştirilen semineri, Rektör Prof. Dr. Galip Akhan, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Dekan yardımcıları, Genel Sekreter, Daire Başkanları, Fakülte Sekreterleri, Şube müdürleri, akademik ve idari personel takip etti.

“Aidiyet duygusu ön plana çıkarılmalı”

Yönetim ve Liderlik başlıklarında idarecilere önemli bilgiler aktaran İKÇÜ Rektör Danışmanı Taha Aksoy, kurumlardaki aidiyet duygusunun ön plana çıkartılması, farkındalık oluşturma, kuruma yararlı olmada nasıl hareket edilmesi konularında personeli bilgilendirdi.

“Farklı düşünseniz bile fikrinizi söyleyin”

Aksoy, "Güven ve sözünde durmanın" liderliğin en temel özelliklerinden olduğunu ifade etti. Aksoy, "İtiraz edebilmenin ve aykırı da olsa kendi fikirlerini söyleyebilme bir erdem ve gerekliliktir" diye konuştu.

“Kadınlar iletişimde daha başarılı”

Yönetimde liderin duruşunun olması gerektiğini, sorun çözebilme yeteneğinin yanında iletişim kurma becerisinin de önem arz ettiğini belirten Aksoy, bilimsel verilerden yararlandığı seminerde, kadınların iletişim kurma becerilerinin erkeklere oranlara daha pozitif olduğunu aktardı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Okul Öncesi Eğitimde Yenilik...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?