ANA SAYFA > GÜNDEM > Yöneticiler Doğa Koleji'nde buluştu

Yöneticiler Doğa Koleji'nde buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yöneticiler Doğa Koleji'nde buluştu

Özel Karşıyaka Bilim Doğa Anadolu Lisesinde, Okul Müdürü Çiğdem Özlen Eker tarafından organize edilen ve Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, Milli Eğitim Şube Müdürleri Ethem Dağlı, Hüseyin Furtana ve okul müdürlerinin katıldığı bir resepsiyon gerçekleşti.

Öğrenci meclislerinin çalışmalarının ele alındığı toplantıda Doğa Kolejinin öğrenci meclisi tarafından hazırlanan videoların gösterimi beğeni ile izlendi.  Öğrenci meclisi üyesi öğrenciler ile birlikte yenilen akşam yemeğinde, öğrencilerin başarılı olmaları için yapılacaklardan ve öğrencilere okul içi ve dışı gelecek tehlikelere karşı alınacak önlemler tartışıldı.

Özel Karşıyaka Bilim Doğa Anadolu Lisesi Müdürü Çiğdem Özlen Eker, Doğa Koleji’nin Türkiye’nin en yaygın özel eğitim kurumu olduğunu, Öğrenci Meclisi’nin İzmir’de başarılı bir şekilde sunduğu Bilim Okulu konseptinin öğrenci merkezli eğitim ve öğretim anlayışının bir yansıması olduğunu belirtti.

Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, Karşıyaka Bilim Doğa Anadolu Lisesi öğrenci meclisinin sunumlarından sonra katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, eğitim ve öğretim sürecinde, öğrenci meclisi oluşumunun, çağdaş öğrenci merkezli anlayışın bir yansıması olduğunu belirterek, ''Bilim Okulu'' misyonunu dikkat çekici etkinliklerle sürdüren Karşıyaka Bilim Doğa Anadolu Lisesinin ilçe okullarıyla yürüteceği ortak projeler sayesinde Karşıyaka’dan yayılacak bilim ışığının tüm Türkiye’yi aydınlatabileceğine olan inancını dile getirdi.

Kaymakamı Yücel, okul yöneticilerinin eğitim ve öğretimde bütünlük hissi yaşamasında, katkı sağlayan Müdür Eker’e teşekkür etti.

Toplantıdan sonra konuşan okul yöneticileri bir araya gelmekten mutlu olduklarını, buluşmalarda büyük kazanımların sağlandığını belirterek, toplantıyı düzenleyenlere teşekkür ettiler.

Haber ve Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, PFDK'ya sevk edildi
Sonraki Haber Karşıyaka Yamanlar Koleji potada Türkiye Üçüncüsü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?