ANA SAYFA > İZMİR > Yol bira gölüne döndü

Yol bira gölüne döndü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yol bira gölüne döndü

Gaziemir'de seyir halindeki bira dolu kamyonun kapağı açıldı. Yaklaşık yüz kasa bira yola döküldü. Yol bira ile kaplanırken trafik yol temizlenene kadar bir süre kapalı kaldı.

 Olay, bugün saat 12.30 sıralarında, Akçay Caddesi Optimum önünde meydana geldi. Konak yönünden Gaziemir yönüne giden bira dolu kamyon seyir halindeyken iddiaya göre kasasının kapağı açıldı. Kapak açılınca kamyondaki yüz kasa bira yola döküldü. Sürücüsünün sonradan fark ettiği olayda kaza meydana gelmezken yol, kırılan bira şişesi ve dökülen bira nedeniyle araç trafiğine kapandı. Durumun bildirilmesi ile olay yerine trafik ekipleri, itfaiye ve temizlik ekibi yönlendirildi. Şehir merkezinde ana caddenin trafiğe kapanması nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu. Araçlarından inen sürücü ve yolcular, yolun bira ile kaplanmasını cep telefonu kamerası ile fotoğrafladı. Temizleme ekipleri yaklaşık bir saatte yolu temizledi. Yolun araç trafiğine açılması ile uzun araç kuyruğu yoluna devam etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Açığa alınan komiser yardımcısının çarptığı kadın öldü
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın hazırlık maçları netleşmeye başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?