ANA SAYFA > GÜNDEM > Yine Bostanlı, yine su kesintisi...

Yine Bostanlı, yine su kesintisi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yine Bostanlı, yine su kesintisi...

Bostanlı Mahallesinde su kesintileri bitmiyor... Sürekli olarak su kesintisine gidilmesi nedeniyle İZSU'dan şikayetçi olan Bostanlılılar bugün yine 2 saat susuz kalacak.

Saat 11.05'de başlayan su kesintisinin yaklaşık 2 saat olacağı ve saat 13.05 de suların yeniden verileceği İZSU yetkililerince açıklandı. İZSU resmi web sitesindeki açıklamaya göre, kesintinin bu kez müteahhit çalışmasından kaynaklanan branşman arızası olarak belirtildi.
Öğle saati yapılan ve genellikle de habersiz olan kesintiler nedeniyle mağdur olduklarını ifade eden Bostanlılılar, "kesintiye sebep olanlara ceza verileceğine günahsız halk cezalandırılıyor. Herkesin evde kaldığı şu günlerde sık sık kesintiler can sıkıyor" dediler. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer'den gönüllü karantina çağrısı
Sonraki Haber Karşıyaka yenilmiyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?