ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Yılmaz Durmaz'a pul sürprizi...

Yılmaz Durmaz'a pul sürprizi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yılmaz Durmaz'a pul sürprizi...

PTT'li müdürler, Karşıyakalı gazeteci Yılmaz Durmaz'a anlamlı bir jest yaptılar...

Karşıyaka PTT Sahil Şube Müdürü Nihat Candoğan ile Karşıyaka PTT Çarşı eski müdürü, İzmir Bölge Müdürlüğü’nde Şube Müdürü Nihat Yüksel, Karşıyakalı gazeteci, Ege Telgraf Gazetesi köşe yazarı Yılmaz Durmaz’a "Dünya Sağlık Gününde" jest yaparak üzerinde fotoğrafı  olan pul ile sürpriz yaptılar.
Yılmaz Durmaz’a “çay içmeye geliyoruz” diyerek ziyaretine gelen PTT’nin iki müdürü,   Yılmaz Durmaz’a fotoğrafımın basılı olduğu posta pulunu vererek jest yaptılar ve “Artık PTT’nin tarihine de geçmiş oldun “ dediler.
Kendisine hazırlanan bu güzel sürprizden son derece duygulanan Yılmaz Durmaz “Sağlığım el verdikçe, koşullar ne olursa olsun İnsan sevgisini yüreğimde taşımaya, "Halkın Hizmetkarı" olmaya devam edeceğim. Teşekkürler PTT ye, teşekkürler Nihat müdürlerime” karşılığını verdi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Eksiklerimize rağmen elimizden geleni yaptık
Sonraki Haber Maratonİzmir tarihe geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?