ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Eksiklerimize rağmen elimizden geleni yaptık

Sarıca: Eksiklerimize rağmen elimizden geleni yaptık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Eksiklerimize rağmen elimizden geleni yaptık

ING Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray'a kaybeden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle:  “Yüksek skorlu, seyir zevki açısından güzel bir maç oldu. Galatasaray'ı tebrik etmek istiyorum. Ama esasen kendi oyuncularımı tebrik etmek istiyorum.İki takım, bugün sahaya farklı motivasyonlarla çıktı. İki oyuncumuzdan ve üç yardımcımdan mahrum çıksak da bugün elimizden geleni yaptık. Hafta arasında yoğun enerji kaybımız oldu ancak kupadaki hedefimize ulaştık bu bizim için daha önemliydi. Önümüzdeki hafta maçımızı kazanarak ligdeki üçüncülüğümüzü matematiksel olarak garanti altına almak istiyoruz. Oyuncularımı, bu hafta içinde gösterdikleri zorlu performanstan dolayı tebrik ediyorum. Hakem arkadaşlarımıza şunu söylemek istiyorum; Ben de uzun yıllar üst düzeyde maçlar oynadım. Oyuncular, maç içerisinde o nabızda bazen bazı şeylere itiraz edebiliyorlar veya reaksiyon verebiliyorlar. Bunlara eğer basitçe düdük çalınacaksa bence Türkiye liginde bir sürü oyuncunun bu düdüklere maruz kalması gerektiğini düşünüyorum. Bu konularda belki biraz daha yapıcı ve sakin kalabilirler.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka evinde Galatasaray'a kaybetti
Sonraki Haber Yılmaz Durmaz'a pul sürprizi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?