ANA SAYFA > SPOR > Yılmaz Ceylan Karşıyaka'ya döndü

Yılmaz Ceylan Karşıyaka'ya döndü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yılmaz Ceylan Karşıyaka'ya döndü

Futbola Karşıyaka'da başlayan Yılmaz Ceylan yuvasına geri döndü.

Karşıyaka spor Kulübü'nden yapılan açıklamada "Futbola Karşıyaka Futbol Okulları'nda başlayıp 2013-2016 yılları arasında çeşitli yaş kategorilerinde akademi takımlarımızda yeşil kırmızılı formayı giyen 2000 doğumlu kanat oyuncusu Yılmaz Ceylan ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladık" ifadelerine yer verildi.

Yılmaz Ceylan imza sonrasında "Futbol hayatıma basladigim kulübe, yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Belki bir süre ayrı kaldık ancak belki de en hayırlısı bugün yeniden bir araya gelmekti. Benim de, takımımızın da ilk hedefi belli: sezon sonunda, tüm camiamıza yıllardır beklediği o büyük geceyi yaşatmak. Bu hedef doğrultusunda mücadele edecegimi bilmek beni çok heyecanlandırıyor" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı’nın parklarında tabelalar yenilendi
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir'den anne adaylarına Gebe Beslenme Paketi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?