ANA SAYFA > GÜNDEM > "Yılın Cumhuriyet Kadını" ödülü İzmir'e, CHP'li Güler'e

"Yılın Cumhuriyet Kadını" ödülü İzmir'e, CHP'li Güler'e

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ

Cumhuriyet Kadınları Derneği tarafından verilen ‘Yılın Cumhuriyet Kadını’ ödülünü CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler’e verildi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği tarafından verilen 2014 yılı “Yılın Cumhuriyet Kadını” ödülü emperyalizme karşı, taşeron odaklara karşı, Mustafa Kemal’in yolunda gösterdiği direnişi nedeniyle Birgül Ayman Güler’e oybirliği ile verildi.

Türkiye Barolar Birliği Toplantı Salonunda, coşkulu ve kalabalık bir topluluğun huzurunda gerçekleştirilen törenle ödülünü alan Güler; “emperyalizme ve onun taşeron odaklarına karşı tam bağımsız Türkiye şiarı ile mücadele etmeye devam edeceğim. Bu mücadelemde Mustafa Kemal’in devrimleri ve yolu yegane rehberimiz olacak. Ayrıca Ata’sının yolundan ayrılmayan şu anda bir kısmı burada aramızda olan, milyonlarca Türkiye ve Atatürk sevdalısı yurttaşlarımızla karanlık odakların hesaplarını bozacağımızdan ve bu yolun sonundaki aydınlık yarınlara varacağımızdan hiç şüphe duymuyorum. Bu ödülü kendi adıma değil Mustafa Kemal Atatürk’ün Bağımsız Türkiye adına mücadele eden yurttaşlarım, kardeşlerim ve arkadaşlarım adına alıyorum. Hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yılın Cumhuriyet Kadını ödülü Güler ile birlikte Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, İstanbul Milletvekili Fatma Nur Sertel ve Şule Perinçek'e de verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar KSK, Paok maçını telafi etti
Sonraki Haber Karşıyaka'ya 4.500 TL. ceza...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?