ANA SAYFA > SPOR > Yıldız Kızlar finallere galibiyetle başladı

Yıldız Kızlar finallere galibiyetle başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yıldız Kızlar finallere galibiyetle başladı

Karşıyaka Yıldız Voleybol Bayan Takımı, İzmir Süper Lig Yıldzı Bayanlar Final Grubu’ndaki ilk maçında Yükseliş Koleji’ni 3-0 yendi.

Süper Lig Klasman Final Grubu’nda 5’te 5 ile yenilgisiz lider olarak Süper Lig Final Grubu’na yükselen Karşıyaka Alsancak Atatürk Voleybol Salonu’nda Yükseliş Koleji ile karşılaştı ve maçı terleyip, 3-0 kazandı. İlk seti etkili oyunuyla 25-19 kazanan Karşıyaka rakibinin file önünde direnmesiyle ikinci seti 27-25 alarak 2-0 öne geçti. Direnci düşmesi beklenen Yükseliş Koleji aksişne daha hırslı oynadı ancak Kaf Kaf rakibine set şansı tanımadı ve üçüncü seti 25-21, maçı 3-0 kazanarak final grubuna galibiyetle başladı.

Karşıyaka Yıldız Takımı Süper Lig Final Grubu ikinci maçında 14 Ocak Pazartesi 18:30’da Gaziemir Spor Salonu’nda Dostspor ile karşılaşacak.

İLK 2 FİNALLERE DOĞRUDAN GİDECEK
Gelişim Koleji, Rota Koleji, Arkasspor, Dostspor ve Yükseliş Koleji ile çift devreli lig usulü mücadele edecek olan Karşıyaka grubunu ilk iki sırada tamamladığı 9-16 Haziran tarihleri arasında 16 takımlı olarak düzenlenecek Türkiye Şampiyonası Finalleri’nde mücadele etme hakkı kazanacak. Süper Lig 3.sü ve 4.sü 16-19 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Şampiyonası Play-off’larında Türkiye Şampiyonası Finalleri’ne vize almak için grupta terleyecek.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şampiyonlara başkandan pastalı kutlama...
Sonraki Haber İzmir Metro'da mutlu son...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?