ANA SAYFA > İZMİR > Yılbaşı hediyeleri Bornovalı kadınlardan

Yılbaşı hediyeleri Bornovalı kadınlardan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yılbaşı hediyeleri Bornovalı kadınlardan

İzmirliler, yılbaşı hediyelerini Bornovalı kadınlarından alacak. Bornova Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi üyesi kadınlar, el emeği ürünlerini Bornova Belediyesi'nin 29-30 Aralık 2022 tarihlerinde Büyükpark içinde düzenleyeceği Yılbaşı Hediyelik Eşya Günleri’nde kazanca dönüştürecek.

Yeni yıla sayılı günler kala Bornova Belediyesi’de Bornovalılar için düzenlediği özel etkinliklere başlıyor. 29 Aralık Perşembe saat 11:00’de başlayacak olan ‘Yılbaşı Hediyelik Eşya Günleri’ nde kıyafetten oyuncağa, takıdan el yapımı ev yaşam ürünlerine yüzlerce seçenek Bornovalılar için sunulacak.  Her yıl düzenlenen etkinlik bu yıl 2 gün sürecek. İzmirliler, 30 Aralık Cuma günü saat 18:00’e kadar alışveriş yaparak kadın emeğinin değerlenmesine katkıda bulunmuş olacak.
 
Bornovalılardan yılbaşı hediyelerini Yılbaşı Hediyelik Eşya Günleri’nden almalarını isteyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Büyükpark içinde düzenlediğimiz bu etkinlikte satılan ürünlerin hepsi birbirinden özel el emeği ürünler. Vatandaşlarımız, burada açtığımız stantlardan alacakları hediyelerle hem sevdiklerini özel hediyelerle mutlu edecek hem de kadınlarımızın üretim yapmasını desteklemiş olacak” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege Mizah Fest birbirinden ünlü isimleri ağırladı
Sonraki Haber Karşıyaka'da günde 150 can dosta şifa

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?