ANA SAYFA > EĞİTİM > Ege Mizah Fest birbirinden ünlü isimleri ağırladı

Ege Mizah Fest birbirinden ünlü isimleri ağırladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege Mizah Fest birbirinden ünlü isimleri ağırladı

Ege Üniversitesi Karikatür ve Mizah Topluluğu (EKAMİT) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Ege Mizah Fest” etkinliği, bu yıl da birbirinden ünlü konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Festival Organizatörlerinden İletişim Fakültesi öğrencisi Ümit Öztürk, “Mizah Festivalimizi bu yıl onuncu kez düzenlemenin gururunu yaşıyoruz. Sanat ve mizah dünyasının birbirinden ünlü isimlerini arkadaşlarımızla buluşturarak eğlenceli dakikalar geçirdik. Bizleri kırmayıp aramızda bulunan tüm isimlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde yapılan ve üç gün süren festivalin ilk gün konukları Müzisyen Can Ozan, Sosyal Medya Fenomeni Ömer Serdar Özkan, Sanatçı Umut Kaya, Karikatürist Arda Tulum, Oyun Hamuru Tiyatrosu ve Ege Üniversitesi Hip-Hop Topluluğu oldu.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ve büyük bir coşkuya sahne olan festivalin ikinci gününde ise Sosyal Medya Fenomeni Simay Dal, Spor yayıncısı Ufuk Kaan Karacan, Yayıncı Deniz Dülgeroğlu, Rap Sanatçısı Tankurt Manas ve sevilen oyuncu Furkan Kızılay Egeli öğrencilerle buluştu.

Festivaline son gününde ise Rock Müziğinin başarılı temsilcisi Hayko Cepkin öğrencileri coşturdu. Cepkin’in yanı sıra EKAMİT’in kurucularından ve Karikatürist İhsan Canıtez, Sosyal Medya Fenomeni Cihan Yoldaş, Ege Üniversitesi Türk Halk Müziği Dans Topluluğu sahne aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Memleket Partisi'nden İzmir’deki üniversite öğrencilerine çağrı
Sonraki Haber Yılbaşı hediyeleri Bornovalı kadınlardan

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?