ANA SAYFA > EĞİTİM > 'Yılan Robot' projesine bir ödül daha

'Yılan Robot' projesine bir ödül daha

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
'Yılan Robot' projesine bir ödül daha

Tunus'un Nabeul şehrinde düzenlenen Uluslararası I-FEST Proje Yarışmasında Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Özel Fatih Fen Lisesi öğrencisi Batuhan Sakal ülkemizi başarıyla temsil etti.

Gelecek İçin Bilim ve Teknoloji Derneği (ATAST) tarafından 13-20 Mart 2016 tarihleri arasında Uluslararası Mühendislik Bilim ve Teknoloji Fuarı (I-FEST) yarışmasına Proje öğretmeni Alper BAYRAM ile katılan Batuhan Sakal dünya ikicisi olarak gümüş madalya kazandı.

'AR-KU-YA Yılan Robot' projesi ile yarışmaya katılan öğrenci oldukça ilgi gördü ve arama kurtarma çalışmalarında yardımcı olabilecek proje, 55 proje arasından önemli bir başarı kazandı.

Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Özel Fatih Koleji Projelerden Sorumlu Müdür Yardımcısı Ümit Karademir: 'AR-KU-YA Yılan Robot' projemiz Amerika ve Meksika'da dünya birinciliği kazanmıştır. Ayrıca Ulusal alanda da bir çok yarışma da Türkiye Birincisi seçilen projemiz Tunus'ta da kazandığı Dünya İkinciliği ile de başarılarına başarı katmıştır.' dedİ.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaliteli Düğün Videosu Çekimleri
Sonraki Haber İzmirliler, Borsa Sarayı fotoğrafları ile Instagram’da yarışacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?