ANA SAYFA > GÜNDEM > Yıkım devam ediyor... Ortalık toz duman!..

Yıkım devam ediyor... Ortalık toz duman!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yıkım devam ediyor... Ortalık toz duman!..

Karşıyaka'da depremden zarar gören ve yıkılmasına karar veren apartmanlarda yıkım devam ederken bugünkü manzara daha da vihimdi. Ortalığı toz bulutu kapladı. Çevredeki vatandaşlar balkonlarına çıkamaz oldu.

Karşıyaka Nergiz'de, Bostanlı-Nergiz arasındaki üst geçidin karşısında, yanında çocuk parkı ve park b ulunan 8 katlı son depremde ağır hasar alan apartmanın yıkılması devam ederken, alınmayan önlemler mahalle halkını adeta çileden çıkardı. 
Kepçeyle yapılan apartman yıkımı sırasında hiç bir güvenlik önleminin alınmamasın, molozların yolu kaplamasına karşın alınmaması ve bugün de yıkım sırasında sık sık toz bulutunun mahalleyi sarması, göz gözü görmeyecek şekil alması büyük tepkilere yol açtı. 
Mahalle sakinleri önünde çocuk parkı, yanında park ve süpermarket, üst geçit ve yol olan apartmanda yıkım sırasında önlem alınmasını istediler. Bazı duyarlı vatandaşlar Karşıyaka Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Karşıyaka Kaymakamlığına bu konuda ihbarda bulunduklarını, her yıkımın böyle olması durumunda vahim olaylar olabileceğini ifade ettiler.  Bazıları da yıkım ekibiyle münakaşa etti. Çoğu insan da yolunu değiştirmek zorunda kaldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kızılay Çadırı doluyor...
Sonraki Haber Karşıyaka, Arhavi'den mağlubiyetle dönüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Kskli Kskli 12.03.2021

Birkac saat çevredekiler bolgeyi terk etmeli. Önlemde alinsa toz çıkıyor. Binalarin yikilmasi daha onemli insanlarin üzerine yikilacagina 1-2 gun toza katlanacak bilge sakinleri.

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?