ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kızılay Çadırı doluyor...

Karşıyaka Kızılay Çadırı doluyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kızılay Çadırı doluyor...

Gazi Lisesi bahçesine kurulan Karşıyaka Kaymakamlığı, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nin ortaklaşa projesi olan "İyilik Hareketi" çadırı dolmaya başladı...

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Karşıyaka Kaymakamlığının önderliğinde, proje ortağı Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle, Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı ekipleri tarafından Karşıyaka Gazi Lisesi'nin bahçesine kurulan "İyilik hareketi" çadırının kurum işlemlerinin tamamen bittiğini söyledi.
Çadıra, Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi ve Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi çocuklarımıza verilecek olan “giysi, kıyafet”  Türk Kızılay insani yardımları gelmeye başladı.
Gelen eşyaların ve yardımların hızla teslim alınarak, yerleştirilen emtialarının en kısa sürede dağıtılacağını ifade eden Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, "Çadırımızdan bölgemizde tespit edilen 3000 İhtiyac sahibi aile ve çocuklarına gerekli yardımlar teslim edilecek. Bu konuda geniş bir dağıtım ağımızda çalışacak ekibimizi kurduk" dedi.
Karadeniz özellikle Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır'a destekleri için  teşekkür etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de 86 köy ücretsiz internete kavuşuyor
Sonraki Haber Yıkım devam ediyor... Ortalık toz duman!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?