ANA SAYFA > GÜNDEM > Yeşil sahada ''Zabıta'' rüzgarı

Yeşil sahada ''Zabıta'' rüzgarı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yeşil sahada ''Zabıta'' rüzgarı

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen Birimlerarası Futbol Turnuvası, onlarca çalışanı sahada buluşturdu.

Büyük heyecana sahne olan maçların ardından, şampiyonluk kupasını Zabıta Müdürlüğü takımı kaldırdı. Turnuvanın 'Gol Kralı' ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden Ramazan Akuş oldu.

ÖRNEK MÜCADELE

Çalışanlarını spora teşvik emek ve sosyal ilişkileri güçlendirmek amacıyla yıl boyunca çeşitli etkinliklere imza atan Karşıyaka Belediyesi, 'Birimlerarası Futbol Turnuvası' düzenledi. Girne Kültür Parkı içerisindeki sahada yapılan turnuvaya 11 takım katıldı, toplam 154 personel forma giydi. Maçlarda kıyasıya mücadele eden ekipler, hem performansları hem de dostluklarıyla göz doldurdu. Sahada olamayan belediye çalışanları da tribünlerde arkadaşlarına destek verdi.

KUPA SEVİNCİ

Yaklaşık bir buçuk ay süren turnuva sonunda şampiyonluk sevincini yaşayan ekip ise Zabıta Müdürlüğü oldu. Zabıta Gücü takımı ikinci, Spor İşleri Müdürlüğü üçüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü de dördüncü sırada yer aldı. Turnuvanın ‘Gol Kralı’ unvanını Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden Ramazan Akuş kazandı. Dereceye girenlerin kupa ile ödüllendirildiği organizasyonda tüm katılımcılara da anı madalyaları takdim edildi.

“BAŞARIMIZIN GÜCÜ!”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Centilmence mücadeleleri ile çok başarılı bir turnuvaya imza atan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hepsini kutluyorum. Başarımızın gücü olan birlik ve beraberliğimizi her alanda en iyi şekilde sergilemeye, örnek olmaya devam edeceğiz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nükhet Hotar:''Kadınlar ülkemizin yegâne değerleridir.''
Sonraki Haber Çamlı Yem'den 50 Milyon TL'lik yatırım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?