ANA SAYFA > GÜNDEM > Yerel Yönetim Oscarı Karşıyaka’nın Filizleri'ne

Yerel Yönetim Oscarı Karşıyaka’nın Filizleri'ne

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yerel Yönetim Oscarı Karşıyaka’nın Filizleri'ne

Karşıyaka Belediyesi tarafından uygulanan ve Türkiye’ye örnek olan “Karşıyaka’nın Filizlerini Geleceğe Hazırlıyoruz - Her Apartman ile Bir Öğrenci Okutuyoruz” projesi, Türkiye’nin Yerel Yönetim Oscarları olarak bilinen ve Özel Kalem Dergisi tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen Yerel Yönetim Ödülleri’nde Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi seçildi. Ödülü Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar aldı.

Türkiye'nin Yerel Yönetim Oscarları olarak bilinen ‘Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri’nin 7’ncisi İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsünde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene ülke genelindeki büyükşehir ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Ülke genelinden yüzlerce belediyenin katıldığı yarışta, Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü’nü Karşıyaka Belediyesi aldı. Her Apartman ile Bir Öğrenci Okutuyoruz Projesi ile Türkiye’ye örnek olan ve apartmanlar, sivil toplum kuruluşları, taksi ve dolmuş durakları ile meslek odaları ve hemşehri dernekleri aracılığıyla 200’ün üzerinde öğrenciye burs veren Karşıyaka Belediyesi, eğitime sağladığı destek ile bu ödüle layık görüldü.
 
Ödülü alan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Her Apartman ile Bir Öğrenci Okutuyoruz projemiz sayesinde toplumsal örgütlenmeyi sağladığımız gibi, üniversite öğrencilerinin eğitimine de destek oluyoruz. Apartmanların yanısıra meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, hemşehri dernekleri, belediye çalışanları tarafından da desteklenen ve Türkiye’ye örnek olan projemizin böylesi değerli bir ödüle layık görülmesini anlamlı buluyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da yine elektrik kesintileri var
Sonraki Haber İzmir Devlet Opera ve Balesi'nden emekli olan personele plaket

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?