ANA SAYFA > GÜNDEM > Yenilenme sırası Aksoy’da

Yenilenme sırası Aksoy’da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yenilenme sırası Aksoy’da

Karşıyaka’da eskiyen ya da bozulan sokakları tek tek elden geçiren Karşıyaka Belediyesi ekipleri, bu kez de Aksoy Mahallesi’nde çalışma başlattı.

Fiziki yatırımlar ve altyapı hizmetleriyle sorunlu sokakları sil baştan yenileyen Karşıyaka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz aylarından bu yana hız kazanan çalışmalarını Aksoy Mahallesi’ne de taşıdı. 1745, 1754, 1751 ve 1756 numaralı 4 sokağı kapsayan çalışmalarla, yaklaşık 2 bin metrekarelik alana parke taşı döşenecek. Eskiyen, yıpranmış sokaklar ve ihtiyaç olan bölgeler yepyeni bir görünüme kavuşacak. Hem mahalle güzelleşecek hem de mahalle sakinlerinin yaşam konforu artacak.

Tüm mahallelere eşit hizmet götürme ilkesi doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aksoy’un ardından Tuna Mahallesi’nin sokaklarını da elden geçirecek. Ayrıca; kış aylarında yaşanabilecek sel, kanal taşkını gibi sorunlara karşı önlem almak ve kenti olumsuz hava koşullarına hazırlamak amacıyla 19 mahalledeki 530 sokakta ızgara temizliği yapan ekipler, kış ayları boyunca da alarmda olacak.

Daha güzel ve çağdaş bir kent yaratmak için tüm imkanlarıyla mücadele ettiklerini söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Sosyal ve kültürel hizmetlerin yanı sıra altyapı hizmetleri ve fiziki yatırımlara da büyük önem veriyoruz. Sürekli hale gelen hizmet seferberliğiyle, Karşıyakamızın çehresini değiştiriyoruz. En çok sorun yaşanan bölgelerimize öncelik vererek, Karşıyakamızın her mahallesini, her sokağını elden geçirip tüm eksiklikleri ve ihtiyaçları gidereceğiz. Şantiyemizde ürettiğimiz asfalt ve parke taşlarını kullanarak, bir yandan da önemli ölçüde tasarruf sağlamaya, bu sayede farklı alanlardaki hizmetlerimize kaynak yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı Belediye Başkanı'ndan Karşıyaka'ya ziyaret
Sonraki Haber Karşıyaka’da hedefte Antalyasporlu isimler var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?