ANA SAYFA > GÜNDEM > Yeni adli yılda başarılar dilediler

Yeni adli yılda başarılar dilediler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yeni adli yılda başarılar dilediler

Adli yılın başlaması nedeniyle Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adli yılın başlaması nedeniyle Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir beraberinde İlçe Müftüsü İsa Gürler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu ile Karşıyaka Adliye Sarayında Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan’ı ziyaret ederek tüm yargı görevinde bulunanlara başarılar diledi.
Kaymakam Demir ve beraberindekiler Cumhuriyet Başsavcısı San ile bir süre sohbet ederek, her zaman yanlarında olacaklarını belirti.
Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Kaymakam Demir ve beraberindekilerin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti.
Karşıyaka Adliye Sarayında, Başsavcı, Adalet Komisyonu Başkanı, 2 Başsavcı vekili, 3 Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, 34 Savcı, 54 hâkim ve 480 personel görev yapıyor.
Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkelli'de nostalji gecesi
Sonraki Haber Değerler asla unutulmamalı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?