ANA SAYFA > GÜNDEM > Yazarımız Yılmaz Durmaz rektör Galip Akhan'ı ziyaret etti

Yazarımız Yılmaz Durmaz rektör Galip Akhan'ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yazarımız Yılmaz Durmaz rektör Galip Akhan'ı ziyaret etti

Gazetemiz yazarı Yılmaz Durmaz ve Özel HAVAJET Meslek Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü'ne yeniden seçilen Prof. Dr. Galip Akhan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin çok olumlu geçtiğini belirten Yılmaz Durmaz, “İzmir'in yeni olmasına karşı hızla gelişen devlet üniversitesi olan Kâtip Çelebi Üniversitesi rektörlüğüne yeniden seçilen Sayın Akhan hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bizi kabul ettiği için çok sevindik.   Kâtip Çelebi Üniversitesini kısa sürede hem kurumsallaşma hem de öğrenci sayısı bakımından önemli bir noktaya getirdi. Yeni dönemde başarılar diliyorum” dedi.

Özel HAVAJET Meslek Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi Aktüel Panorama Dergisi genel yayın yönetmeni iken tanıştıklarını, çalışmalarını her zaman takdir ile karşıladıklarını belirterek şunları söyledi.  “Mithat paşadaki yeni hizmet binasının üniversitenin tanınırlığını daha da artıracaktır.  HAVAJET’e en iyi eğitim ortamını sağlamak için Sayın Akhan hocamızın önerilerine ihtiyacımız olduğunu belirttik. Yeni dönemde başarılar diliyoruz.” dedi.

Rektör Prof.Dr. Galip Akhan’da ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, iyi dilekleri için Durmaz ve Çelebi’ye teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Gelişim'in 2.tur grubu belirlendi
Sonraki Haber Karşıyaka'da etiket hilesine zabıta engeli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?